Wij maken van iedere gelegenheid een feestje

Mauritshof Catering is uw partner bij het organiseren van evenementen op locatie. Daarbij combineren we het beste van twee werelden: u de locatie, wij de gastvrijheid.

Veel is mogelijk

Mauritshof Catering is een echte partner bij het organiseren van evenementen op locatie. Recepties, diners, bruiloften, walking dinners of lunches; werkelijk alles is mogelijk. Wij maken een optimale match tussen uw wensen en de mogelijkheden die uw locatie biedt. Desgewenst verzorgen wij tevens de stroomvoorziening, toiletwagens, tafels en stoelen en onderdak in fraaie tenten.

Om van te smullen…

Natuurlijk is elk evenement maatwerk. Maar of het nu gaat om de catering voor een klein vergadergezelschap, een drukke receptie of een uitbundig feest, wij zetten ons voor 100% in om het u en uw gasten naar de zin te maken. Onze koks maken werk van smaakvolle, verse gerechten. Van mooie tapas of originele borrelhapjes tot een rijk gevuld buffet of uitgebreid diner. Desgewenst verzorgen we entertainment, een speciaal thema of een spectaculaire show. Met ons brede regionale netwerk kunnen wij een breed scala aan originele activiteiten aanbieden.