Wij organiseren jaarlijks tal van evenementen, volg ons via facebook om op de hoogte te blijven. Aan de rechterzijde kunt u uw reservering aan ons doorgeven.

31 januari – BBN netwerkontbijt

Donderdagochtend 31 januari, om 07.00 uur, kunnen belangstellende ondernemers & ondernemende professionals uit de streek aanschuiven bij het ontbijt van Business Breakfast Network West. Er staat een interessant thema op het programma: update Nieuwe Sluis Terneuzen. De lezing wordt gegeven door Eric Marteijn (VNSC) Projectdirecteur Nieuwe Sluis Terneuzen.

Wilt u erbij zijn? € 12,50 per gast voor niet-leden. Gelieve opgeven via info@mauritshof.eu met vermelding van het aantal personen en voor niet-leden het mailadres + gegevens waar de factuur naar gemaild mag worden.

30 maart – Hop & Hist speciaalbier festival

Hop & Hist is een nieuw speciaalbier festival in Zeeuws Vlaanderen, gehouden in het bourgondische IJzendijke. Op zaterdag 30 maart 2019 zal de eerste editie plaatsvinden in het Mauritshof waar er genoten kan worden van een ruime keuze aan speciaalbiertjes van lokale bierbrouwerijen en verschillende gerechten en hapjes verzorgd door het Mauritshof. Het festival dat van 14.00 uur tot 22.00 uur duurt wordt omlijst door verschillende muzikale optredens.

6 april – 6e Rookproeverij

Rookfestijn met visgerechten

Onze ‘Smoke meesters’ laten u zien hoe je gerechten rookt in een rookkast en rookoven. Ze geven hierbij uitgebreide uitleg over de rokerij, waarna de vis zo uit de oven op uw bord komt! Naast de ‘rookdelicatessen’ wordt er een koud buffet geserveerd.

Zaterdag 6 april 2019
Aanvang: 17.00 uur
Entree € 33,50 inclusief de heerlijkheden (exclusief consumpties)

Aanmelden klik hier.

Elke zondag – Mauritsbrunch

Elke zondag serveren wij een uitgebreid en smakelijk brunchbuffet.

Volwassenen € 27,50 per gast I kinderen 4 t/m 11 jaar € 13,00 I t/m 3 jaar gratis.

Zondag 26 november 2017 – geen brunch.

Kijk voor meer informatie en reservering op de
volgende pagina http://www.mauritshof.eu/feestelijk/brunch/